Felhasználónév: Jelszó: Elfelejtette a jelszavát?Regisztráció
Danube Institute
Magyar Fejlesztési Bank Zrt.
NKA
OTP Bank
Prima Prissima díj 2003
EEM
Príma-díj
Magyarország Barátai Alapítvány
Polgári Magyarországért Alapítvány
Batthány Alapítvány
NMI

Hírek, események

2016. január 1.

Hírek, események, köszönetnyilvánítás

 

ESEMÉNYEK

 

Örömmel közöljük a hírt, hogy főszerkesztőnk, Kodolányi Gyula kapta a 2015. évi Prima Primissima díjat irodalom kategóriában.


 

http://magyaridok.hu/kultura/tobb-iranyba-is-lehetunk-nyitottak-2-274903/

http://magyaridok.hu/belfold/atadtak-a-2015-os-prima-primissima-dijakat-206149/

http://www.klubradio.hu/klubmp3/klub20160109-092858.mp3

 

KÖSZÖNET ÉS JÓKÍVÁNSÁG

 

Több mint húsz éve kezdte rovatát a Magyar Szemlében dr. Kubinszky Mihály Széchenyi-díjas építész, építészettörténész. Azóta írta nekünk (ritka kihagyásokkal) nagy kitekintésű, mértéktartó cikkeit nem csak a jelen és múlt építészetéről, de a velük összefüggő technikatörténeti, főleg vasúti érdekességekről is. Büszkék vagyunk erre a sorozatra, mely páratlan a magyar kulturális folyóirattermésben. Dr. Kubinszky Mihály most úgy döntött, hogy előrehaladt kora miatt más szellemi feladatokra szeretné tartalékolni erejét. Olvasóink nevében is hálásan köszönjük neki húsz év baráti ragaszkodását, kiváló írásait, külön kiemelve remek utolsó cikkét a budapesti Eiffel palotáról, lapunk októberi számában. Kívánunk neki kedvet és egészséget terveihez!

 

HÍREK

- Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy 2015. december 1-jétől a Magyar Posta honlapján működő webáruházon keresztül (www.posta.hu. WebShop elérése: https://eshop.posta.hu) is előfizethetnek lapunkra.

- Az idei évben a Magyar Szemle Alapítvány a felajánlható 1%-ból 63 950 Ft-ot kapott, melyet a lap előállítására fordítottunk. Köszönjük felajánlásaikat!« vissza